Wysłany: 2015-11-13, 19:30 Uszczelnienia silnika z ASO czy renomowane zamienniki?
Dobry wieczór.
Jestem nowy na forum niedawno kupiłem suzuki samuraia z przeznaczeniem jeżdżenia do lasu na polowania i czasem jakiś delikatny
offroad :) Mam pytanie odnośnie uszczelnień silnika 1.3 benzyna mianowicie czy warto kupować uszczelnienia w ASO? Orientowałem się
i zestaw na cały silnik kosztuje 600 zł natomiast z doświadczenia wiem że uszczelnienia CORTECO też są dobre. Wie ktoś może
jaka firma robi uszczelnienia dla SUZUKI i czy warto kupować oryginały czy lepiej kupić coś tańszego?
Kupuj markowe zamienniki, kij wie kto robi dla Aso ale na pewno dają makabryczną marże.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum