Wysłany: 2015-11-18, 21:16 reduktor Samuraia i 220KM
Witam mam Pytanie do osób które maja do czynienia ze zmotanymi samuraiami mianowicie czy reduktor samuraia będzie znosił 220km przy kołach max 31" proszę o uzasadnione odpowiedzi najlepiej z jakimś przykładem:)
Ps. myślę nad projektem samuraia do cross country z IFS na bazie pajero.
Słabo to widzę, 140km często robi z tego reduktora mielone, możesz próbować wzmacniać pancernie obudowę ale jakoś nie mam przekonania. Co to za silnik, jaki moment obr?
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
145km mam od ponad roku i redutora jeszcze nie musialem wymieniac jednie lape wzmacnialem bo wiecznie sie odkrecał i ruszal.. pytanie czy ktos jezdzi na nim z mocniejszym silnikiem
ci co buduja auta do CC twierdza ze samurai i jego podzespoly sie nie nadaja jako baza :) ja jestem uparty i mysle ze cos tam sie nada:) auta do CC waza minimalnie ok 1750kg a ja mysle nad amatorskim lżejszym projektem bez skrzynia z pajero czy patrola bo takie kloce zazwyczaj sie stosuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum