Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-12-05, 15:50
*Już nie robią
Kiedyś można było kupić, ale podobno bardzo ciężko było z kontaktem z nimi (sam kiedyś do nich napisałem ze 2 mejle i nie było żadnego odzewu) i ze sprowadzeniem tego. Z tego co widziałem jakieś pojedyńcze sztuki są u nas w kraju. Tak to wygląda mniej więcej:
http://www2.izook.com/?page_id=277
Wiek: 51 Dołączył: 03 Sie 2014 Posty: 49 Skąd: Wawa\Piastow
Wysłany: 2015-12-05, 20:53
Ja mam u siebie.
Nie wiem czy jeszcze robią, pewnie tak.
Działa rewelacyjnie, przelatałem z nią 5 sezonów, zero śladów zużycia.
Wiem, że chcieli coś udoskonalić i robili później dwuczęściowe osie - zewnętrzna flansza na frezach, przykręcana śrubą i to się ponoć nie sprawdzało.
Dodatkowo założyłem aluminiowy dekiel zamiast plastikowego.
Ogólnie proste i pancerne.
Spróbuj wygooglać ich albo jakiegoś dystrybutora (w PL już nie ma)
Byłem kiedyś u nich na miejscu, jak kupowałem sobie i koledze, w sumie ze 4 komplety.
Produkują to pod Londynem, głównie do LR i motosportu i dla wojska, ogólnie dobra technologia i słaby marketing.
_________________ OME+KAM+Warn+5.12+serwo+inne szpje i patenty. Zasadniczo to już Jimmurai
Ja mam u siebie.
Nie wiem czy jeszcze robią, pewnie tak.
Działa rewelacyjnie, przelatałem z nią 5 sezonów, zero śladów zużycia.
Wiem, że chcieli coś udoskonalić i robili później dwuczęściowe osie - zewnętrzna flansza na frezach, przykręcana śrubą i to się ponoć nie sprawdzało.
Dodatkowo założyłem aluminiowy dekiel zamiast plastikowego.
Ogólnie proste i pancerne.
Spróbuj wygooglać ich albo jakiegoś dystrybutora (w PL już nie ma)
Byłem kiedyś u nich na miejscu, jak kupowałem sobie i koledze, w sumie ze 4 komplety.
Produkują to pod Londynem, głównie do LR i motosportu i dla wojska, ogólnie dobra technologia i słaby marketing.
Wlasnie taki most mial Kamilo, dekiel tez z alu. Po ukreceniu poloski pojawil sie maly problem z zakupem nowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum