witam
chciałem wam pokazać samka którego kupiłem kilka dni temu za 3000 zł.
1.3 na gaźniku 89r.
jest troche do pogrzebania ale mysle ze było warto.
oczywiscie problem z gaźnikiem - gasnie i sie czasem dławi
skrzynia - ciezko wchodzi 5 i wsteczny
a tak idzie jak dzik:P
Trochę zadbasz o niego i masz fajną zabawkę do śmigania cena extra! moim zdaniem warto! (Kwidzyn niedaleko od Brodnicy więc może spotkamy się na którymś z okolicznych rajdów :) )
Pewnie że warto nawet jeśli by był mocniej nadjedzony to i tak za tą kasę git, jeśli tylko napędy/ reduktor sprawne i silnik jako tako chodzi to jeździć i się cieszyć :D.
Siwy - jak bedzie jakis rajd w okolicach kwidzyna napewno bede o tym trąbił na forum:). jezeli niewidziałeś co odbywa sie w prabutach koło kwidzyna to wpisz w google sodomiada cos ciekawego sie znajdzie. W kwidzynie i okolicach mamy piekne tereny do jazdy. także jak cos to zapraszam.
Siwy - jak bedzie jakis rajd w okolicach kwidzyna napewno bede o tym trąbił na forum:). jezeli niewidziałeś co odbywa sie w prabutach koło kwidzyna to wpisz w google sodomiada cos ciekawego sie znajdzie. W kwidzynie i okolicach mamy piekne tereny do jazdy. także jak cos to zapraszam.
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 782 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2011-03-18, 16:38
Godna Maszynka Kazda Suka Ma Charakter Swoj Wlasny Moze byc to pierdola ze wymienisz olej i bedzie dobrze smigala % i wsteczny lub troszke gorsza robota bo moze byc wyrobiny juz synchronizatro ale co do drugiego jestem malo pweny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum