tylny fotel przecielem na pól zeby nieraz kogos 3 wziasc ze soba. fotel przesuniety po klape tylna i podwyzszone mocowania o 5 cm. uchwyty przelozone, podwyzszone i przyspawane. Montaz na 4 sruby. Kiedy chce to sciagam i odkrecam
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
narazie jestem u rodziny w domu bede dopiero za kilka dni, zrobie fotke. Oczywiscie pojechalem innym autem-wiadomo taczuszka ciezko jechac 200 kilometrow
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
witam, prośba koledzy o jakies fory jak macie z tyłu zamontowane fotele oraz pasy. Czy pasy sa na jakimś pałąku czy do podłogi przykrecone??
Z tego co pamiętam to w wersji Cabrio są przykręcane jakoś do podłogi i się walają rozwinięte z tyłu. W blaszankach są pasy rozwijalne przykręcane do tylnego słupka.
albert napisał/a:
Yabu, dopiero teraz przypomnialem sobie jak wyszedl temat o zdjeciu , sorry. W poniedzialek na 1000 procento
Kombinował ktoś z Was z tylnymi pasami z vitary cabrio do samuraia cabrio?
Biodrówki trochę mnie ograniczają turystycznie bo nie zapnę 2 fotelików z tyłu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum