Bez kompleksów. Cena ok, jakość ok, czego chcieć więcej?:)
[ Dodano: 2015-12-11, 19:38 ]
Jak tam koledzy? Kopiecie? ;)
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Witam, chcę zostać tzw. "poszukiwaczem" i pragnę się poradzić Was, czy mój wybór jest dobry. Znalazłem w Wykrywacz Metali .net Garretta Ace 250, czy to doby pomysł na początek?
Witam, chcę zostać tzw. "poszukiwaczem" i pragnę się poradzić Was, czy mój wybór jest dobry. Znalazłem w Wykrywacz Metali .net Garretta Ace 250, czy to doby pomysł na początek?
Cześć, z tego co się interesowałem dość mocno swego czasu tym tematem to jak najbardziej ten Garret jest OK. Zależy czego chcesz szukać to używasz innego sprzętu. Garret jest to typowy sprzęt dla hobbystów szukających monet. Do militariów już będzie się nadawał mniej ale i tak pewnie 3x lepiej niż mój chiński wynalazek za 150zł Sprzęt na pewno nie byle jaki i warto kupić. Warto poczytać trochę tu i ówdzie. Moim zdaniem Pin Point to podstawa, mam nawet w moim chińskim szajzie a np. ACE 150 nie ma.
Zacząłem od 250. Oczywiście w planach był At Pro i Ace. Przeczekałem. Koledzy kupili i...szału niema za tą kasę... :(
Ace 250 jest naprawdę fajnym sprzętem nie tylko dla poczatkujących. Jak każdy model wymaga obeznania w terenie i nawet zwykła 250 może stać się właściwym narzędziem w odpowiednich rękach. Oczywiście do pewnych rzeczy się nie nadaje (np militaria), ale wystarczy odrobina wprawy by naprawę wyszukać fajne rzeczy... i nie potrzeba do tego sprzętu za 3000 zł...
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Toś się nakopał kapsli i zawleczek ;) a te 500 - 600 plus... ech...
Co ciekawe, żadne organa się nie zainteresowały nielegalnym procederem i jeszcze w tvn puścili?
[ Dodano: 2016-07-30, 21:10 ]
Ale nadeszły dobre czasy...kombajny ruszyły w pola ;) Panowie wymieniać baterie i cewki w dłoń :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum