Ja założyłem do swojego Samuraia lusterka od Mitsubishi L400. Są trochę większe ale wreszcie wszystko widzę z tyłu , oryginalne to jakaś . W Santanie mocowanie jest identyczne,nie trzeba nic przerabiać. Wystarczy odkręcić nakrętkę M6, wyjąć oryginalne i założyć to od Mitsubishi razem ze sprężynką i podkładkami. Moim zdaniem to prostsze rozwiązanie od zabawy z dorabianiem nowych wkładów.
odświeże temat bo kupiłem samca i miał on niestandartowe lusterka. Dziś trochę poszukałem i...
Jest u mnie ori mocowanie starego lusterka ucięte w jednym miejscu i na to założony gotowe lusterko panoramiczne z mana f90 lub M90 starego typu. Zamienniki chodzą od 35 do 50zł.
Lusterka są dość mocno zakrzywione więc oddalają obraz z tyłu, ale jeździ się przyjemnie. Bardzo szeroki kąt na boki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum