Pomógł: 54 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 2449 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2016-03-14, 20:54
Widzisz coś nagannego w tym ? Jak ktoś się przywita,to jest szansa,że coś o sobie napisze. Wpis typu - Cześć. Potrzebuję to,czy tamto nie musi mi się podobać.
A do czego Twoim zdaniem przydaje się wiedza (bezużyteczna), która ktoś o sobie napisze w przywitalni? Bo jeszcze nie widziałem tam niczego niezbędnego co przydałoby się w naszym samuraiowym hobby... To już bardziej pożyteczne dla innych może się okazać pytanie nowego i odpowiedz jakiegoś doświadczonego użytkownika forum w konkretnej sprawie technicznej itp..
[ Dodano: 2016-03-14, 21:13 ]
A czytając forum wiele razy widziałem, że jesteś właśnie osobą, która ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie w tematach samuraia i wszytskiego co go dotyczy... I napewno byłby większy pożytek dla nowych i potomnych z Twojej wiedzy jeśli byś po prostu odpowiadał na te pytania a nie wyganiał do przywitalni
[ Dodano: 2016-03-14, 21:15 ]
w końcu to forum "samurai" a nie jakieś forum typu "poznajmy się lepiej..."
_________________ Były rowery, quady i crossy w terenie...teraz się do Samuraja przesiadły dwa lenie :)
Pomógł: 54 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 2449 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2016-03-14, 21:22
Jestem daleki od gonienia kogokolwiek,a słowo zasuwaj do młodych ludzi to nie to samo co do emeryta. Tworzymy poniekąd grupę ludzi z pasją i miło jest wiedzieć nie tylko kto ma jaką ksywę,ale na PW jest miło zwracać się do siebie po imieniu.Tak uważam.Nigdy nie miałem zamiaru nikogo urazić.
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2016-03-14, 22:16
Dobrze ze jest taki straznik, regulamin do czegos zobowiazuje, a duzo osob wejdzie sie spyta i tyle. To niech chociaz regulamin przeczyta, i wtedy dostanie odpowiedz. Takie jest moje zdanie. A jak nie czyta regulaminu to i nie przeczyta poprzednich tematow w ktorych moze byc odpowiedz na jego pytanie, co daje moderatorom forum robote zeby usuwac niepotrzebne i zdublowane tematy
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Wysłany: 2016-03-14, 22:37
Gwoli ścisłości - regulamin nie reguluje kwestii "przywitalni". Natomiast na podstawie pkt 0 tegoż regulaminu, temat ten winien wylądować w koszu a my możemy sobie dać po warnie za spamowanie :D
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
to może przytoczę sytuację sprzed jakiegoś 1,5-2 miesięcy... Świeżak o coś pyta... Pan Strażnik Zawias oczywiście tekst w stylu "zasuwaj do przywitalni"... Świeżak na to "już byłem w przywitalni..."
co najlepiej świadczy o tym, że jest zwykłym naganiaczem który nawet tam nie zagląda... raz na sto postów w przywitalni odpisze "cześć"... A nagania dla samego naganiania.. Poza tym widzę Sam trochę rozjaśnił temat i regulamin nie ma tu nic do rzeczy...
[ Dodano: 2016-03-15, 08:16 ]
teraz się przyznawać koledzy, że nie czytało się regulaminu...skoro powołujecie zasadność przywitalnianej nagonki na regulamin
[ Dodano: 2016-03-15, 08:30 ]
_________________ Były rowery, quady i crossy w terenie...teraz się do Samuraja przesiadły dwa lenie :)
Może dopowiedz o co chodzi Ci z tymi częściami bo tak to takie rebusy to na poziomie googla idzie rozwiązać. Taką płytkę możesz sobie zrobić sam przecież. Zegary też można w całości wymienić...
Wysłany: 2016-03-15, 10:07
budi1988 napisał/a:
Tak to te liczniki a jak zamówić z tej strony co podałeś
Kup od tego gościa http://olx.pl/oferta/suzu...html#b3947cced5 a różnicę pomiędzy 50zł a 50 euro przelej na konto: 20 1500 1054 1210 5008 3156 0000 z tytułem przelewu: darowizna Willy
A do czego Twoim zdaniem przydaje się wiedza (bezużyteczna), która ktoś o sobie napisze w przywitalni? Bo jeszcze nie widziałem tam niczego niezbędnego co przydałoby się w naszym samuraiowym hobby... To już bardziej pożyteczne dla innych może się okazać pytanie nowego i odpowiedz jakiegoś doświadczonego użytkownika forum w konkretnej sprawie technicznej itp..
Jak przychodzisz do kogoś do domu, to chyba mówisz "dzień dobry"?
Gospodarze mogą nawet nie mieć dobrego dnia i "dzień dobry" na pewno niczego nie wnosi merytorycznego, ale jakoś tak głupio wejść i rzucić "kopsnijcie szluga"
A żeby było merytorycznie, to te bezpieczniki nie są z samuraia.
Liczniki być może również nie.
[ Dodano: 2016-03-15, 12:12 ]
są osoby które mają swoje życie i domy... i może dlatego tego nie rozumiem... ale możliwe, że argumenty Twojego pokroju to wypowiedzi no-life'ów, które forum uważają za dom...
[ Dodano: 2016-03-15, 12:15 ]
poza tym świeżak wszedł i się przywitał "Witam, Panowie..." (przeczytaj u góry wypowiedź)
a to że wymagacie przywitania w odpowiednim dziale to już zwykłe zgorzknienie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum