Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
OSUWVISKO 28.03
bart9018 
stały bywalec

Wysłany: 2015-04-06, 11:49   

no i prosze jak mówilem "info dochodzi do Organizatora" :mrgreen: :mrgreen:
Dla uścislenia przy biurku w celu oddania karty bylismy dokladnie 6 minut po a nie 26 ;-)
Jesli chodzi o nagrody to nie wiem jak inni ale ja nigdy nie jade na rajd w celu wygrania jakiejkolwiek nagrody,dla mnie sam puchar wystarcza :mrgreen: :mrgreen: tymbardziej jesli jest taki jak byl na Osuvisku ( o czym pisałem) dla mnie najważniejsze jest to ze ludzie mnie rozpoznawaja na imprezach podchodza pogadac wymienic sie doswiadczeniami ,uwagami na temat auta itp.( to jest nalepsza nagroda :rozpoznawalnosc bynajmniej dla mnie)
W Kolnie kwestie nagród rozwiazali tak ze puchary sa za pierwsze miejsca a nagrody losowane wsrod wszystkich uczestnikow i uwazam ze to jest ok :-D
Fotopunkty mysle ze moga byc (choc sam osobiscie wole pieczatki) ale powinny byc wieksze i wyrazniejsze numerki (nie wszyscy woza ze soba na rajdy lustrzanki ;-) ;-)
Tereny do jazdy sa naprawde przednie :mrgreen: wiec poprawic troche organizacje i bedzie mozna z czystym sumieniem polecic ta impreze :lol: :-D
I fajnie było by podac całą klasyfikacje a nie tylko 3 pierwszych miejsc :-? pisalem @ w tej sprawie ale bez odzewu :-? na stronie Osuviska klasyfikacji brak :-? a szkoda :cry: bo chyba nie zajelo by to wiele czasu ;-) ;-) )

oczywiscie to tylko moje przemyslenia i odczucia po imprezie ;-) ;-)
Ostatnio zmieniony przez bart9018 2015-04-06, 12:32, w całości zmieniany 1 raz  

rumun 
mechanik

Wysłany: 2015-04-06, 12:22   

A tak ogólnie to do przywitalni zapraszam :-)

zajxt 
mechanik

Wysłany: 2015-04-06, 13:14   

Witam

wystarczy:
roadbuki wrzucić do siatek
większe nr na fotopunktach
Laptop co by było łatwiej powiększyć fotki,jak ktoś protest składa ;-)

a nie tylko(jak ci się nie podoba napisz protest-regulamin czytałeś)

poprawić to i powinno być OK

co do trasy rajdu jak pisałem wcześniej bardzo fajna

Didymos 
Expert
SJ416

Wysłany: 2015-04-06, 15:14   

Otóż to, doszlifować trochę kwestie organizacyjne i może być fajny rajd, na który z przyjemnością się wraca, tereny mają potencjał, myślę, że org również :mrgreen:
Z resztą, nie myli się ten, co nic nie robi...

Jendrek88 
nowicjusz

Wysłany: 2015-04-06, 20:18   

uderz w stół a nożyce się odezwą :mrgreen: ależ dyskusja się wywiązała :-P a tak na poważnie właśnie tak to powinno wyglądać wszelkie uwagi warto przekazywać gdyż to o wiele bardziej poprawia organizację tego typu imprez na co na samym już rajdzie jest dość ciężkie do omówienia z racji choćby czasu a wszystko po to by współpraca miedzy organizatorami a uczestnikami układała się w jak najlepszych stosunkach, aby się na tego typu imprezy, aż chciało się wracać integrować wymieniać doświadczeniami ;-)

Jeep xj 4,5" 31x10,5x15 2,5TD VM dupowóz

Jaszczur 
rozgadany

Wysłany: 2015-04-06, 21:11   

Co do widoczności fotopieczątek to były 2 rodzaje duże i małe, duże były wszystkie widoczne z odległości mniejszej lub większej i nie było z tym problemów natomiast małe (wielkości ok połowy dłoni) juz nie koniecznie, zwłaszcza przy ostrym kącie i większej odległości taka mała rzecz a jednak znacznie ułatwia sprawę Jak kolega słusznie zauważył nie myli się ten tylko co nic nie robi. Kilka tematów do przemyśleń i poprawy i może być z tego bardzo fajna impreza.
Jeśli chodzi o nagrody to większość z nas nie po to tam jedzie. Liczy się atmosfera klimat i wspólna walka z terenem wiec posądzanie o "ujadanie " wydaje mi się nie na miejscu

kostuch 
Expert

Wysłany: 2015-04-06, 22:43   

bart9018 napisał/a:
dla mnie najważniejsze jest to ze ludzie mnie rozpoznawaja na imprezach podchodza pogadac wymienic sie doswiadczeniami ,uwagami na temat auta itp.( to jest nalepsza nagroda :rozpoznawalnosc bynajmniej dla mnie)

Taka nowa świecka tradycja powstaje...
Jak chodzi po ludziach jakiś kolo zaraz na początku rajdu i szuka żelaza do suzuki, to na 99% można mówić "cześć bart" :mrgreen: ;-)

[ Dodano: 2015-04-07, 11:27 ]
Pit bull napisał/a:
co do trasy po asaflcie. Nikt nie kazał Wam jechać do Trojanowa DK. Każda nawigacja ma opcje najkrótsza lub terenowa ostatecznie przełaj i wtedy pokazuje kierunek . Ja sam korzystam z tej ostatniej opcji często.

Jeszcze apropos tego.
Nie jeżdżę z bajerancką nawigacją - w suzuce miałaby życie krótkie acz burzliwe :->
A jeżeli DK dojazd zajął około 45min, to opłotkami by zeszło dwa razy tyle. To jest ok przy rajdzie co trwa dwie doby a nie 8 godzin.

Jendrek88 
nowicjusz

Wysłany: 2016-03-20, 10:48   

Jak co każdego roku tradycji staje się zadość i OSUVISKO znów ma zawitać w moje strony więc wrzucam http://osuvisko.com.pl/ 01,02 kwietnia pojawię się i ja takie przynajmniej mam założenie
Pozdrawiam

maro20 
stały bywalec
maro20

Wysłany: 2016-03-20, 20:46   

Też sie pojawiam! :mrgreen: :mrgreen:

Jendrek88 
nowicjusz

Wysłany: 2016-03-27, 14:03   

w jakiej klasie startujesz?