Cześć.
Na pewno uchwyt musi być na wysokości mocowania do ramy. Tylko czy zderzak przykręcony na te śruby do ramy wytrzyma ? Jak mocowanie zderzaka byłoby przyspawane do ramy to spoko. A tak to nie był bym pewien czy zderzak nie wyleci z uchwytem.
_________________ NIE JEDŹ SZYBCIEJ NIŻ TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ POTRAFI LATAĆ
[ Dodano: 2016-01-19, 17:55 ]
wylecieć nie wyleci bo już się szarpałem na kinetyku (12 metrów) i nawet zdarzyło mi się szarpać na sztywnym pasie dlatego te wykrzywienia są przy mocowaniu(przekładałem ucho kinetyka za skrzydło zderzaka). tylko chodzi mi o to czy nie wyciągnę pognę zderzaka jak złapie do ścianki
[ Dodano: 2016-01-19, 18:03 ] http://imgur.com/a/rfcx6 tak jest mocowane u góry przez tuleje a na dole do jednej ścianki na wzmacniane śruby oczywiście
[ Dodano: 2016-01-20, 12:14 ]
myślicie że jak troszkę potnę zderzak tylni i wstawię tam te uszy to będzie dawać rade
Cześć,
Temat pasuje, więc spróbuję wpierw tutaj. Poszukuję mocowań zderzaka tylnego, moje zupełnie przerdzewiały (i prawa, i lewa): http://imgur.com/p65ggOg
Czy można to gdzieś kupić, czy może trzeba samemu dorobić? A może ktoś ma takie leżące w garażu?
Z góry dzięki za odpowiedź!
o zakupie nowych zapomnij. Utrafienie tych mocowań w sensownym stanie też będzie wyzwaniem, więc myślę że musisz sobie wystrugać coś podobnego samemu.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Robiłem kiedyś "aby było ładnie" blacha 2' ,odkręciłem to co zostało,odrysowałem,wyciąłem,brzegi pozaginałem i wyszło prawie jak oryginał.
Fajnie że są jeszcze tacy co próbują te autka do oryginału doprowadzać. Jeśli oczywiście to miałeś na myśli.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum