ja miałem 22T i 12m długości, dobry rozpęd i patrole z błota wyskakiwały:-) miałem tą linę do pewnego zdarzenia..
jechałem sobie samcem po okolicy i zobaczyłem że na polu rolnicy utopili swoje duże ciągniki, szarpią się, odkopują i lipa, mieli liny stalowe (wg nich mocniejszych już nie ma) i te liny rwały się jak sznurówki, wiązali te porwane liny do siebie, ręce całe pokaleczone, krew się leję ale nadal twierdzą, że mają najlepsze i najmocniejsze liny..dyskretnie podpowiedziałem im że mam linę na pace i mogę im pożyczyć. Wyśmiali mnie oczywiście i powiedzieli, że tą liną to mogę swoją mydelniczkę z błota wyciągnąć a nie traktor z napędem na 4 koła zagrzebany po pachy. Stałem i obserwowałem jak tymi swoimi dużymi traktorami próbowali wyciągać zakopane ursusy 4x4:-) W końcu jak już nie mieli z czego wiązać swoich stalowych lin to z wielkim fochem jeden z nich powiedział "to daj ten swój sznurek" "i tak pęknie i tak"...dałem im tą linę i ku wielkiemu zdziwieniu powyciągali się:-) nie mozliwe stało się możliwym ale liny już mi nie oddali tylko powiedzieli, że zapłacą mi za nią każdą sumę:-) tak też się stało i teraz mam na kilka takich lin...:-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum