Wysłany: 2016-07-26, 08:20 Pług do odśnieżania
Witam.
Koledzy planowałem zakup gotowego pługa, który będzie mi potrzebny do odśnieżania podwórka (powiedzmy około 300 metrów kostki) + trochę terenu przed domem, bo przy "normalnej" zimie muszę się troche namachać łopatą.
Przejrzałem mnóstwo ofert, ale raz że 99% to pługi które i tak nie będą pasowały "plug and play", a dwa rozwala mnie cena, bo widzę że większość od 2 tysi w górę - a ja aż tak wypasionego nie potrzebuje.
Nie ma ktoś z Was jakiegoś projektu pługa, albo sam takowego nie robił? A może ktoś przerabiał pługi od większych quadów i coś doradzi.
Mam firmę która robi różne cuda z metalu, i np. za zderzak stalowy którego namiary były dostępne na naszym forum zawołali mi trzy lata temu 200 zł z malowaniem proszkowym, podczas gdy na allegro ceny startowały od 750 zł.
Z góry podziękował.
Z Myszonem placilismy cos 1k z groszami za sztuke. Nie jest on idealny ale wystarcza. Pewnie szefu ma troche zdjec tego. Usmiechnij sie to Ci podesle ;)
Z Myszonem placilismy cos 1k z groszami za sztuke. Nie jest on idealny ale wystarcza. Pewnie szefu ma troche zdjec tego. Usmiechnij sie to Ci podesle ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum