no dlatego napisałem że muszą być bo sam na to kiedyś nie zwracałem uwagi i wystrczył wypad do castoramy a teraz to trzeba jeździć po sklepach z narzędziami
no dlatego napisałem że muszą być bo sam na to kiedyś nie zwracałem uwagi i wystrczył wypad do castoramy a teraz to trzeba jeździć po sklepach z narzędziami
ja docielem gumowe tuleje chyba od jakiegos stabilizatora, ale w sumie to przeciez tak se mysle ze to nic nie da. Z tego co wiem po korespondencji prywatnej nikt tego nie robil, zreszta nie wiem ile to wytrzyma bo na kleju
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
ja docielem gumowe tuleje chyba od jakiegos stabilizatora, ale w sumie to przeciez tak se mysle ze to nic nie da. Z tego co wiem po korespondencji prywatnej nikt tego nie robil, zreszta nie wiem ile to wytrzyma bo na kleju
te kwadraty to jest dodatkowe podparcie nadwozia , skoro jest to musi być tym bardziej że mam blaszankę
sluchajcie wykminilem cos zeby dolozyc te gumy, wiecie kwadraciaki, zeby wyrownac roznice liftu 6cm. Kupilem tubke silikonu, zrobilem dziury zeby wysechl i zalozylem na grzejnik( zrobilem to ze 3 tygodnie temu _) Dzisiaj rozcialem tubke i mam piekny walek twardego silikonu-gotowego do pociecia. jest to monolit gumy, teraz mysle jak to na stale przymocowac, ale pomysl dobry
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum