Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2016-09-06, 22:02
rumun, nie zAwsze można jechać akurat samuraiem tym bardziej że pracę też mamy inna zrozumcie to
Jeśli komuś nie pasuje że będę innym niż samemu to śmiało odpuszczę .........
A jak dla mnie to jest zlot klubu więc wszyscy użytkownicy niech przyjeżdżają czym chcą i mogą i tyle. (najwyżej nie pojadą na przejażdżkę chyba że zostawią auta na parkingu i ktoś ich przygarnie a jak nie będzie nikt miał miejsca to będą kucharzyć do naszego powrotu :-DDDD)
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2016-09-07, 07:02
Moze i macie racje ale pomyslcie jak by to wygladalo na zdjeciach albo ogolnie ze zlot samurai a wiekszosc czym innym przyjechala ogolnie ustala zasady mnie tam nic do tego bo i tak mnie nie bedzie bo samochod w rozsypce
Ostatnio zmieniony przez Myszon 2016-09-07, 08:48, w całości zmieniany 2 razy
Moze i macie racje ale pomyslcie jak by to wygladalo na zdjeciach albo ogolnie ze zlot samurai a wiekszosc czym innym przyjechala ogolnie ustala zasady mnie tam nic do tego bo i tak mnie nie bedzie bo samochod w rozsypce
Zasady są takie że przyjechać może każdy forumowicz czymkolwiek. Niestety jednak nie może brać udziału w naszym korowodzie Samuraiowym i tutaj niestety zawada i inni bezsamuraiowi będa musieli odstawić swoje autka i zabrać się z nami.
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2016-09-07, 08:51
Fajnie by było jak by wszyscy byli samcami ale nie wszyscy dadzą radę mój na chwilę obecną pojechał sobie pod czeską granice się robić i muszę jeepem przyjechać
Fajnie by było jak by wszyscy byli samcami ale nie wszyscy dadzą radę mój na chwilę obecną pojechał sobie pod czeską granice się robić i muszę jeepem przyjechać
Nie martw się zawada zorganizujemy sobie Jeep Party pod Kielcami
yenko do bornego nie jeżdżą pociągi :) tylko pks albo bus
[ Dodano: 2016-09-07, 09:58 ]
Ja też bym najchętniej się z kimś zabrał bo samiec przez nawał pracy w firmie nawet nie ruszony a do zrobienia w nim dużo jest
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum