Witam
chciałbym zaproponować aby chętni do weekendowych wypadów w teren (bez ciśnienia) z okolic Katowic, Zabrza , Gliwic i innych dalej położonych miast wpisywali się w tym temacie może zgadamy się na jakiś objazd wokół komina
Niechciał bym zaśmiecać forum ale wydaje mi sie najlepszym miejscem na zamieszczenie takiego tematu. Jeśli sę mylę to proszę o usunięcie/przeniesienie tematu.
_________________ Samiec z 1,3 na wtrysku z 91r , trochę liftu na budzie i bardzo dużo na zawieszeniu, simex 30 cali i bardzo szeroko rozstawione et -60
i najważniejsze podtlenek LPG
Ostatnio zmieniony przez slawekn1123 2016-10-06, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2016-10-06, 14:53 Re: Wypady lokalne - Śląsku
slawekn1123 napisał/a:
Niechciał bym zaśmiecać forum ale wydaje mi sie najlepszym miejscem na zamieszczenie takiego tematu. Jeśli sę mylę to proszę o usunięcie/przeniesienie tematu.
Bardzo dobry wybór, Milordzie :) powodzenia w kompletowaniu drużyny kominiarzy
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Wysłany: 2016-10-06, 14:55 Re: Wypady lokalne - Śląsku
SamNaSamZSam napisał/a:
slawekn1123 napisał/a:
Bardzo dobry wybór, Milordzie :) powodzenia w kompletowaniu drużyny kominiarzy
Mam to odebrać jako poważny komplement czy sugestie że temat jest bez szans?
_________________ Samiec z 1,3 na wtrysku z 91r , trochę liftu na budzie i bardzo dużo na zawieszeniu, simex 30 cali i bardzo szeroko rozstawione et -60
Wysłany: 2016-10-06, 15:10
Taka owca w wilczej skórze - czyli temat wg mnie bardzo dobry, dział wybrałeś odpowiedni i szczerze trzymam kciuki za przyjemną integrację z chętnymi osobami z okolicy.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
mam nadzieję że się uda zgromadzić dużą ilość kontaktów i chętnych do jeżdżenia w weekendy bo jak na razie w okolicy jestem sam chętny do jeżdżenia nie znam nikogo a sam trochę strach jechać żeby później na piechotę nie wracać
Jeszcze raz zapraszam do wpisywania się na listę chętnych do pojeżdżenia/zapoznania w okolicy
Junior - okolice Rybnika
Kurian - Rybnik (może od wiosny)
Klim - okolice Rybnika, auta używa raczej do pracy(myśliwy) ale ma simexa więc i może w teren da się wyciągnąć
Zed - Knurów (może od wiosny)
Kiszka - Tychy
polecam facebookowy profil grupy RKO (rybnicki klub offradowy), nie należe ale obserwuje i widzę że często jeżdżą na kotlarnie
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
W razie wtopy tel. 883315611 nie bój żaby jeździj, u mnie zawsze jest coś jeżdżącego na MT'kach. W weekend podjadę, wyciągnę
Pod koniec tego miesiąca lub na początku przyszłego planuje premierę mojej glebogryzarki
dzięki wielkie za odzew i zapraszam również do jazdy w terenie.
telefon do mnie 511043400 - jakby ktoś potrzebował pomocy to zawsze jestem dostępny
Wczoraj co prawda sam i na chwilę ale zaliczona Sucha Góra pod tarnowskimi górami
Za tydzień może Lędziny odwiedzę sam lub z kimś. Zapraszam
pojechał bym ale po dzisiejszym przejeździe po drogach technicznych A1 rozebrałem przód żeby wyspawać zderzak ale mysle że do przyszłego weekendu bedzie już skończony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum