Na chwile obecna dalem sobie spokój .Nie mam zamiaru kłucić sie z jakimś z jakimś pojjj... zandarmem czy milicjantem .http://wmasg.pl/pl/armoury/show/718329
[ Dodano: 2016-10-24, 10:57 ]
cały sprzęt mam wlaśnie w wz.93
W sumie gdybym tak na to patrzył, to rower musiałbym trzymac zamkniety na klodke, bo za kolkiem samochodu siedzi wiecej debili niz mamy resortowcow w kraju.
Jestem w stanie skumac ze pyskowki i szamotaniny zle wplywaja na morale uczestnikow
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Ja sporo działałem z tutejszą (Mrągowo - Kętrzyn) grupą ASG, fajna sprawa, miłe wspomnienia. Grupa miała swoje wzloty i upadki ale wiem że działają dalej. Ja odpuściłem - niestety o jedno hobby za dużo, a dzień ciągle trwał 24h. Ale od 3 lat trzymam cały szpej, 4ry repliki, ciuchy, buty itp - może kiedyś kiedyś się nawrócę.
_________________ Samurai 1.3 (1992r), Lovells +2 cale, XTR 12000 speed, simex 235/70 i coś tam jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum