Wysłany: 2016-11-02, 21:58
napisz chociaż co Ty tam za silnik masz, czy seria czy coś motane, jakie koła i po czym wnosisz, że 4 i 5 słabo idzie? <szło lepiej tylko teraz coś się skopsało, u kolegi idzie lepiej, itp.> czy coś zmieniałeś przed tą awarią?
Jak nie podasz więcej szczegółów to proponuję udać się do wróżki:
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Natomiast miałem zerwana poduszkę pod reduktorem po wymianie poduchy sprawdziłem olej jeszcze w reduktorze okazało się że zamiast oleju leci ,,smola" co spowodowało dostanie się wody przez zmurszala osłonę mieszka od reduktora który zrobił się plastikowy przez co jestem na etapie wymiany łożysk (może ktoś orientuje sie czym można to zastąpić albo gdzie kupić bo nigdzie nie mogę dostać tej gumowej osłony wracając do tematu myślałem że to jest przyczyną ale wziąłem reduktor od kuzyna i nic nie pomogło Następnie myślałem że przyczyną może być tłumik końcowy który sam robiłem więc go odkrecilem dalej nic wycielem kata bo słyszałem że się zapychaja dalej nic. czytałem że sonda może być powodem tylko teraz jest problem bo są dwie jedna przy wyjściu z silnika druga na kacie którego wycielem. Ta przy silniku kosztuje 270zl a przy kącie jest wspawana.
[ Dodano: 2016-11-03, 20:22 ]
Mierzylem z pół roku temu było ok ale sprawdzę jeszcze raz natomiast bak czyscilem zaraz po kupnie jak robiłem blacharke czyli w lutym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum