Wysłany: 2014-12-08, 08:01 Dodatkowe wyposażenie samuraja
Ostatnio w kolegi samuraja zauważyłem elektryczną regulację świateł, wiem że były jeszcze samce z klimom i wspomaganiem ,czy spotkaliście coś jeszcze? Z ciekawostek to u mnie w Cabrio jest włącznik do podgrzewania szyby.
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Wysłany: 2014-12-08, 08:26
a może to włącznik przeciwmgłowego?
Ja mam też regulację świateł i nawet działa. Mam też takie coś co kiedyś było opisywane jak wskaźnik podłączenia przyczepy :D jest to dioda, która miga wraz z kierunkowskazami jeśli jest podłączone coś do gniazda przy haku czy jakoś tak. Ponoć to obowiązkowe/powszechne w samochodach z hakiem sprowadzonych z Germanii.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
ps. Egon jakbyś chciał się pozbyć tego przycisku grzania szyby to przytulę - przyda się do grzanych lusterek chciałem coś dobrać ze szrotu, od Hondy na przykład, ale taki Samuraiowy oryginał byłby bardziej koszerny.
Podgrzewanie szyby w kabrio ze wzgledu na hardtopy z podgrzewana szyba.
Sam jak sie przypomnisz w weekend to sie rozejrze czy gdzies mi taki pstryczek sie nie wala:)
Wysłany: 2016-11-24, 17:35
Hałas napisał/a:
Podgrzewanie szyby w kabrio ze wzgledu na hardtopy z podgrzewana szyba.
Sam jak sie przypomnisz w weekend to sie rozejrze czy gdzies mi taki pstryczek sie nie wala:)
Dzięki Hałasie, Krzykku mnie już kiedyś poratował zestawem przełączników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum