Maluch z Adhd myślałem, że szybkość filmu podkrecona ale sądząc po ruchach kibiców wszystko wygląda ok. I naprawdę on tak zasuwa hej Drozd jak tak podkrecisz Malacza to będzie super :D
Też w pierwszej chwili myślałem , że fimik przyśpieszony...
A umiejętności kierowcy są zajebiaszcze, ogarnietego ma kaszla nie ma co.
_________________ Jest Samiec i jego młodszy brat Jamnik...
hehe w tym maluchu niema jakiegoś super silnika, sam kierowca tak mówił, ale za to driver ma spore umiejętności i fantazję Postaram się coś nagrać w niedługim czasie
[ Dodano: 2016-01-30, 23:55 ]
hehe pierwsza kontrola już za mną, na szczęście bez mandatu. A odwoziłem auto do garażu i capneli mnie na bocznej drodze normalnie nikt tam nie jeździ. Nie spodobał się im mój wydech "Co niewozisz dowodu żebyśmy Ci go nie zabrali? Auto do sportu więc wydech taki trochę głośny, dupowóz padł i trzeba było się jakoś ratować. Generalnie niewiedza policjanta aż kuje w oczy, próba wmówienia że jak się ma uto to sportu, kubeł i pasy szelkowe to trzeba jeździć w kasku i w kombinezonie itp.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-02-04, 22:39
Troche ostudzę wasz zapał :(
Kierowca zap........alał ale popełnił szereg błedów!
Na normalnym rajdzie z "epoki" załapał by się na 4,5 miejscu w klasie nie mówiąc o generalce.
Za mocny silnik na umiejętności kierowcy i tyle w temacie. Rumun pojechał by lepiej bo nie popełnia tylu błędów
kilka pudeł ma na koncie, a ten filmik przysporzył mu niemałą popularność potem-> reportaż w tvn turbo-> zyskał dużo sponsorów i ma praktycznie nowe auto na ten sezon
[ Dodano: 2016-12-25, 20:05 ]
Maluszek już wygląda troszkę inaczej i zaliczył trochę zlotów w tym roku, nie służy stricte do rajdowania.
Pomalowany na pomarańczowo raptorem
O zapora w Tresnej. Fajny ale mnie to oryginały się podobają z początków produkcji.Większość się mechaniki na nich uczyła potem młodzi wiedzieli jak sprzęgło wygląda a teraz by zapytać to już nie bardzo
Dzordz a zapuszczać się do B-B? W sferze stoi malan z silnikiem 1400! Można oblukać co i jak.Ciekawie ma wstawiony ten silnik.
Oblukałem stronkę Twoją fajna. Ale coś późno za te Malany się zabrałeś 2008? A ja swojego za 1000oddałem w 1999roku a był z 1985. Miałem w nim licznik z CC sporting
Starscream w 2008 to każdy się w czoło pukał " maluchem na zlot " na ogólnopolskim zlocie w 2009 roku było 120 maluchów w 2015 dla porównania 600 i goście z całej Europy Zrobił się teraz bardzo popularny jak wszystkie stare auta, ale Janusze biznesu tak windują ceny że niektórzy popadają w paranoję. Np 5k za malucha wrośniętego po progi, a spawać niema do czego i najlepsze jest to że ludzie to kupują
W 2008 za 3 maluchy dałem 400 w sumie
Bywam w BB i wiem o które auto chodzi, ale nie przyglądałem się jak jest zbudowane Kumpel z Krakowa ma malucha z silnikiem 2.0 turbo 280-300KM Spalanie 3l na 5 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum