Pojechałem na stację diagnostyczną. Diagnosta wypisał kwit i usunięciu instalacji lpg, zmianie pojemności, zmianie mocy i zmianie rodzaju paliwa. Z tym kwitem do wydziału komunikacji, jakieś 2 tygodnie czekania na wydanie nowego dowodu rejestracyjnego i wpis do karty pojazdu.
Z OC był większy problem, bo teraz mój samochód nie istnieje w katalogach, w Link 4 dopiero uznali że jednak istnieje...
_________________ Jimny M16A
Samurai 1,6 TD odszedł
Pojechałem na stację diagnostyczną. Diagnosta wypisał kwit i usunięciu instalacji lpg, zmianie pojemności, zmianie mocy i zmianie rodzaju paliwa. Z tym kwitem do wydziału komunikacji, jakieś 2 tygodnie czekania na wydanie nowego dowodu rejestracyjnego i wpis do karty pojazdu.
Z OC był większy problem, bo teraz mój samochód nie istnieje w katalogach, w Link 4 dopiero uznali że jednak istnieje...
jaki motor założyłeś ?
ja mam PSA 1905 i te motory wychodziły w santanie od 1998 do 1999 roku , nie musze jechać na okręgową ale OC za 1905 cm jest wysokie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum