Wysłany: 2017-02-14, 16:32
podziwiaczy jest więcej :D u mnie na wsi organizuję regularne tygodnice i maszerujemy po głównej ulicy (częściowo wyasfaltowanej) z obrazami tej zacnej roboty i prosimy o łaski dla wykonawcy.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Fajny fajny . Efekt warty pracy Co to za resorki masz jaki lift ? I kurcze gdzie dorwałeś takie felgi fajne i dużo trzeba dać za takowe :> ( tak z ciekawości ) ?
za cale kola dalem niecale 1400. a gdzie dorwac, pzegladam codziennie olx w poszukiwaniu jakis fajnych czesci i sie trafilo, nawet kilka kilometrow od domu. a dokladnie w lipniku pod Bielskiem. Gość ma wszystko co mozliwe do samuraia. Póki tam nie dotarlem nie mialem pojecia, ze jest jakies 10 rodzajow oryginalnych kierownic i zaglowkow do samuraia....... Co do zawieszenia to resory od mazura, na wieszakach tez nieco podniesiony i buda o 5cm ażeby sie silnik z vitary spokojnie zmiescil (maska bedzie oryginalna, bez tego szpetnego wyciecia na srodku).
bulimierz
masz racje, drut zbrojeniowy jak dobrze pamietam fi 20. wspawany na stale w zderzak
Za wiele nie widzialem. Znajomi w wyczyn plus startowali z jedna winda. Trasa taka typowa na pieczatki z jedna winda. Raczej do zrobienia wszystko. Chociaz blota tez mieli. Mysle ze na upartego by mnie tam dopuscili ;) Ale jednak wolimy na czas jezdzic
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2017-05-30, 21:59
Czas na nowe sprzęgło.
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum