Offftoooooop:)
Troche szukalem ale nie znalazlem nic na naszym forum..
Widze,ze czesto ludzie zmieniaja mocowania drazkow.Sorry za opisowe tlumaczenie,ale nie znam fachowego nazewnictwa.
Drazek ktory idzie w moim przypadku od wspomagania mocuja do wasa ktory jest przykrecony do 4 srub przy kuli,przez co oba drazki sa w poziomie-ktos tak ma?jaki tego efekt?
_________________ Silnik 1.8 IS BMW,przełożony wieszak zaa przednią oś, OME,+dłuższe wieszaki,
Wzmocnione pochwy.
Hampel jimmy
Wały wzmocnione
Blokada tył ARB,Lekkie felgi, opona AT 31
Jak chcesz zobaczyć dobre zawieszenie to wpadnij do mnie do garażu na Grunwald.
Widze skromy jak zawsze
Wahacze z dwóch nagich mieczy znalezionych na polu zrobił
Dupa tam, jakich znalezionych... Z litosci mu oddali, coby nie błądził dłużej
E tam z litości.. sam zaje*ałem. W życiu trza se radzić . Teraz szukam jakichś ajzoli na klatkę... te co na złomie mają ciężko wygiąć. Może ma ktoś parę ram z roweru Ukraina to bym za jabola przyjął?
@Zawias jak na 4rech śrubach do zwrotnicy to a'la calmini albo lor. Taki kit na łożysko zwrotnicy.
Wysłany: 2017-03-01, 10:55
nie maglownica a przekładnia chyba, w TeDeju jest ze wspomaganiem więc różnić się będzie od klasycznej 1.3 bez wspomagania. Czy jeszcze czymś to nie wiem. W końcówce produkcji do 1.3 też dodawali wspomaganie i wówczas nie wiem czy w ogóle czymkolwiek się różni.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum