Wysłany: 2017-01-17, 22:59
bardzo mi się podoba, ostrość jak nie z kamery, momentami się zastanawiałem czy ten śnieg to nie jakiś sztuczny efekt dołożony bo można każdy płatek obserwować :)
a ujęcia z góry momentami wyglądają jak taka przeglądarkowa gierka flashowa gdzie się ściagało mini samochodzikami po różnych torach
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Film zrobiony jest na spontanie tylko kamera slomo I dronem w celach testu tejze kamery bo dopiero ja nabylismy. Główna kamera zostala uzyta tylko do zdjec. Tak na prawdę mieliśmy robic tylko zdjęcia z imprezy ale wyszło jak wyszło. Poza tym do tej muzyki i rodzaju imprezy koncepcja slomo jest według mnie idealna. Filmy akcji wolimy kręcić na rajdach
Link do galerii https://m.facebook.com/home.php#!/kasia.chomiak.35325/albums/738225169665466/
A ja lubiłem Radka jako człowieka, jako kumpla i klienta. Za te rolkę flaszkę wisi, bo mu te rurki wstawiłem do konca, na dzień przed rolką w Wisle. Jak zdechne to go znajdę i mu wygarnę
[ Dodano: 2017-04-15, 09:16 ]
No i wciąż mam jego przedluzke do zegara do diesli.
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Wysłany: 2017-04-25, 12:05
myślałem, że przelecisz "like a sir" za tym landruserem ale jednak trochę walki było :)
poza tym ładniość landcruisera nie wyklucza ładności Miedzianego i na odwrót. Gdyby tak było to tylko Anistonka mogłaby nosić miano wiecznie spożywczej, a tak szczęśliwie nie jest.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum