Witam postanowiłem zacząć swoją przygodę z off-road i chciałbym kupić auto dla początkującego nie chce jeździć gdzieś dalej po nie wiec wybrałem dwa z okolicy które są w moim zasięgu cenowym poniżej podam dwa linki do aukcji owych aut. chciałbym nim tez czasem pojechać zwykłym asfaltem 30 km proszę o pomoc z góry dziękuje .
Na tym czerwonym jest klatka zewnętrzna. Jak masz zamiar śmigać po drogach publicznych to możesz mieć problem przy przeglądach, gdyż w Polsce nie może być zamontowana klatka zewnętrzna.
_________________ Let the good times roll
Ostatnio zmieniony przez Driffter 2017-04-16, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2017-04-16, 12:10
Konanie zapytałeś wczoraj wieczorem na skwerze gdzie umieścić post, zasugerowałem dwa działy i żaden z nich nie był "pomocą techniczno-warsztatową". Czemu to tak?
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Pozwólcie, że podepnę się do tematu, bo tak jak kolega szukam samuraja i znalazłem ofertę która mnie zainteresowała tylko nie wiem czy warto?
Link do aukcji:
Aha rozumiem, zaznaczę tylko że blacharka nie stanowi dla mnie większego problemu ponieważ mogę sobie to sam ogarnąć. A ile proponujecie przeznaczyć na zakup samca?
[ Dodano: 2017-05-11, 19:49 ]
Znalazłem jeszcze takie cudeńko, co prawda wolałbym blaszanke ale taki tez jest ok😊 nawet calkiem fajnie wygląda.
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2017-05-11, 22:12
Fafik91 napisał/a:
Aha rozumiem, zaznaczę tylko że blacharka nie stanowi dla mnie większego problemu ponieważ mogę sobie to sam ogarnąć. A ile proponujecie przeznaczyć na zakup samca?
[ Dodano: 2017-05-11, 19:49 ]
Znalazłem jeszcze takie cudeńko, co prawda wolałbym blaszanke ale taki tez jest ok😊 nawet calkiem fajnie wygląda.
To już lepsze, szerokie mosty i reduktor 4,16 zdecydowanie na plus.
Zabudowa typu pick-up świetnie sprawdza się w off-roadzie
Za to klatka z przodu trzyma się chyba tylko powietrza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum