Witam zakupiłem zewnętrzną pompe paliwa tyle ze na wyjsciu jest jakis zawór.Jak sie pod niego podłaczyć bo ma otwór normalnie od góry i na około zaworka i jedno to pewnie zasilanie a drugie powrót nadmiaru,ale które to które?
Pomógł: 54 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 2449 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2017-04-19, 23:01
Myślę,że to nie zawór tylko króciec do podłączenia przewodu z oczkiem. Te dwie okrągłe uszczelki to sugerują. Przewód jest podobny do przewodu hamulcowego-oczko.
No tak i co ten otwór od góry jest zaślepiony nakrętką a normalnie jest tylko ten oczkowy zalożony na zasilaniu?
A ma takie objawy że nie wkręca sie na obroty.Przy zbiorniku z paliwem mam zawór i jeżeli go przykręce troszke żeby mniej dostawał paliwa
to zaczyna wkręcać się na obroty tak jak by go zalewało czy coś? A może padł mi regulator ciścnienia paliwa na listwie wtryskowej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum