Witam panowie posiadam samca na waskich mostach i chcem wsadzic do niego 31 cala simex .Mam pytanie na oryginalnym silniku wsadzis reduktor 4:16 czy lepiej jakis silnik wiekszy tylko jaki zeby byl bezpieczny dla mostow myslalem o is m44 pozdrawiam
kasa to nie problem tylko zeby mialo to rece i nogi chodzi mi o mosty i waly zeby to wszytsko wytrzymalo caly czas zastanawialem sie nad is m44 140km i nie trzeba reduktora 4:16 albo na oryginalnym silniku wsadzic tylko gaznik ponego reduktor 4:16 kolo max 31 cali semexa i powinno dawac rade
Nie wiedziałem że trzeba być kasiastym żeby 4.16 mieć:)))))))) to my jesteśmy na szczycie piramidy feudalnej?:))))))))) ale sie uśmiałem
Zależy co ty chcesz mieć- małą rakietę czy poprawić osiągi.
Jeśli to 2 to 4.16 starczy. Mój ma 4.16 na oryginalnym rozmiarze simex i gaźnik z pony. Odmuliło go fajnie. Ale już sie przyzwyczaiłem i tworzę vitarowy 8V na gaźniku z pony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum