Witam, koledzy czy ktos ma wiedzę na temat gdzie kupić lub jak zrobić uszczelkę podszybia w wersji cabrio, przez moją leci woda do srodka od strony drzwi. Dzięki za odp
Zobacz przez otwór na podszybiu czy te rynienki, które kierują wodę nie są zapchane błotem.Lej wodę pod ciśnieniem w te otwory niech tam wszystko się dobrze wypłuka. Potem złóż osłonę np taką http://allegro.pl/wlot-po...6807799532.html
Temat przerabiałem miesiąc ,dwa temu. Ramka szyby ze spodu przestała istnieć i wszystko lało do środka. A żeby było śmiesznie z zewnątrz było tylko kilka rdzawych kropek. Natomiast od spodu już nie było jej wcale:)))
Z uszczelką? Tam ramki nie było a ty pytasz o uszczelkę. Ramka kupiona pomalowana zrobiona i dałem zamiast tej śmiesznej pianki klej do szyb tak żeby tego całego systemu irygacyjnego nie pozatykać. Teraz mam sucho jak na pustyni.Nie bawiłem się z tym bo szyby i tak nie kładę. Pierwszy raz jak ją demontowałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum