87 ale wersja na hamerykę czyli już samurai, szerokie mosty i takie tam, nie stał jeździł i jeździ cały czas, no chyba, że coś motam - najdłuższy przestój miał jak robiłem blacharkę praktycznie całą zimę 2009.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
jak się wysra to wstawię gaźnik od poniacza albo i wtrysk, większość tych pierdół to jakieś eko-wynalazki, tylko tak jak piszę - nie ruszam tego bo działa
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-04-11, 21:19
no widze ze wasze maszyny nie miały przerw a moj miał 4 lata i dopiero sie za ja sie za suze wziołem no i po malutku zmieniam to co potrzebne i montuje to co potrzebne w terenie , ale jak karzdy wie wszystko kosztuje.....
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-04-12, 08:39
tomasz no ja go docieram ale jak z kuzynem wyjezdzam bo on ma wyciagarke a samemu to sie niechce jechac.jak zarejestruje to moze go ostrowca do chłopakow pojade zobacze jak z czasem bede stał
Mój 91r. teraz postoi z tydzień bo będę go "wyspawywał" poza takimi przypadkami to śmigam nim na co dzień (Zawada proszę nie kalecz tak języka Polskiego "karzdy" to już przesada)
dziwne bo dawałem fotki ale może zostały usunięte dziś jadę w błotko więc zrobię nowe z gotowym snorkelem i odwróconymi trójkątami bo to przybyło od czasu ostatnich fotek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum