Zadzwoń do http://spawsc.pl i dopytaj. Ja raz rozmawiałem z kolesiem z serwisu to bardzo fajny koleś. Rozmawiało się jak z starym dobrym serwisantem spawarek. Może doradzi. Ja swoją raz musiałem do nich odesłać, bo się okazało że chińczyk w środku jedną ważną nakrętkę za słabo przykręcił i masa się gubiła. Ale serwis szybki i bez kosztowny.
Druga opcja, zadzwon do sklepu elektrozilla i zapytaj na który model zrobią ci najlepszą cenę. Podejrzewam że we wszystkich 3ch najwazniejsze bebechu są te same.
Jak każdy w tym przedziale cenowym.
Mostu tym nie postawisz, ale do spawania Suki wystarczy z nadmiarem.
Fajnie gdyby złącze Euro było na korpusie, do przewodu spawalniczego, wygodniejszy w transporcie się staje i kable wyższej jakości.
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Bo drobne montazowki się elektroda robi, a przęseł nie spawasz na miejscu, nie zasuwaj Star.
Wszystko zależy co Pan Inżynier w kartach wpisze, tylko nie pisz mi o przewadze tych metod spawania, proszę Cię.
Masz może te zdjęcia wiertnice?
O kur.... czemu się nie przypomniał, zapomniałem na amen. Teraz mam taki zajob że ostatnio w niedziele poszedłem dreny zakładać bo od tego poniedziałku ciesli mam a chaupa wkoło jak poligon była i rusztowania gdzie postawisz
Na upartego, da się zrobić wszystko.
Tylko ani jakości, ani wyglądu, do tego żużel... .
Cienka blach i elektroda rutylowa otulona, niestety nie idą w parze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum