Wysłany: 2017-07-12, 21:05 Problem z odkręceniem piasty
Cześć wszystkim ! Kupiłem suzuki jimny jako drugie na dojazdy do pracy i mam problem z demontażem przedniej piasty .. mianowicie po zdjęciu sprzegiełka nie ma żadnej śruby :) Pomoże ktoś ??
A przyjrzyj się dokładnie
Jest nakrętka odkrecana specjalnym kluczem, chyba Trasek tym handlowal. Cztery otwory w głębi, tam wlazi ten patent, wcześniej tylko zagniecenie odbij, żebyś swojego nowego klucza nie rozpierniczyl przed odkreceniem
Pewnie jakaś metoda typu mlotek też pomoże, ale fajnie jest mieć narzędzia do swojej furmanki.
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
A przyjrzyj się dokładnie
Jest nakrętka odkrecana specjalnym kluczem, chyba Trasek tym handlowal. Cztery otwory w głębi, tam wlazi ten patent, wcześniej tylko zagniecenie odbij, żebyś swojego nowego klucza nie rozpierniczyl przed odkreceniem
Pewnie jakaś metoda typu mlotek też pomoże, ale fajnie jest mieć narzędzia do swojej furmanki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum