Wysłany: 2017-09-20, 08:22 VI Zlot Klubu Samurai 4x4
Miło mi poinformować że w dniu 27-29.10.2017 odbędzie się VI Zlot Klubu Samurai 4x4.
Imprezę w całości organizuje Adam z Partner 4x4 za co z góry serdecznie dziękuję.
Miejsce docelowe zlotu to Sudety.
Dokładne informacje będą aktualizowane w tyn poście także zachęcam do śledzenia tematu.
Pozdrawiam.
UPDATE
Baza zlotu w pensjonacie Gościniec w Głuszycy
Noclegi rezerwujemy do wyczerpania miejsc.
Jest ich sporo więcej info na stronie www.gluszyca.pl
Program:
Piątek: przyjazd do godziny 12:00
-Gry i zabawy na torze offroad z przewidzianymi nagrodami
-Jak co roku nagroda,za przyjazd z najdalszego zakątka Polski.
-Wieczorem integracja na terenie ośrodka.
Sobota:
Zaczynamy dzień śniadaniem
9:00 wyjazd z bazy zlotu
Na trasie przewidziane punkty widokowe itp.
Po powrocie integracja
W niedzielę śniadanko, "kiss and go" do domu.
UWAGA
Proszę wykupować noclegi ze śniadaniem.
Więcej szczegółów dotyczących integracji wieczornej będzie podane podczas zlotu.
Spikojnie, ja też przyjadę seryjnym Srajtkiem. Bardziej chodzi mi o górskie trasy widokowe ze sporą ilością szutrów i odwiedzeniem kilku ciekawych (offroadowo) miejsc.
Wiek: 40 Dołączył: 03 Mar 2014 Posty: 36 Skąd: Nowy Wiśnicz
Wysłany: 2017-09-27, 10:36
Ja na ostatni zlot mialem prawie 700km. Spokojnie jest to do przejechania tylko trzeba brać pod uwagę że jedzie sie rekreacyjnie a nie na czas w tym roku trasa przez połowę 350km
Ja na ostatni zlot mialem prawie 700km. Spokojnie jest to do przejechania tylko trzeba brać pod uwagę że jedzie sie rekreacyjnie a nie na czas w tym roku trasa przez połowę 350km
Spokojnie to jest słowo klucz.
Mosty sie uśmiechają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum