Wysłany: 2017-10-28, 19:16 Urywające się poduszki reduktora Alternatywa
Temat na gorąco, bo właśnie wróciłem z pierwszego rajdu jadąc z urwaną poduszką reduktora zamocowaną trytytkami, powertapem i dociśniętą klinem wyciosanym z drewna... Mianowicie jakiś miesiąc temu zmieniałem reduktor i przy okazji wymieniłem poduszki na nowe. Fakt autko dziś "dostało", ale oprócz przełożenia 4.16, opony standardowe 195/80/15 (wzór simex) więc przy standardowej masie cudów nie było... Czy Wam często się to zdarza? Macie jakieś "patenty"? Czy ktoś z Was testował kiedyś taki zestaw:
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2017-10-29, 18:37
Polecam samo rozwiązanie, czy akurat ten produkt jest dobry, czy niekoniecznie, to nie mam pojęcia.
Przejmujesz się wibracjami w samuraiu?
Skręć z czuciem, to nie będzie problemu.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-10-29, 22:02
Ja mam takie coś, produkcji Spidertraxa:
I również mogę polecić, choć ostanio zauważyłem że zamiast poduszki to delikatnie pękło mocowanie poduszki od krótszej łapy na ramie więc zawsze w końcu znajdzie się najsłabsze ogniwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum