Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Napęd linki licznika
Joszko 
świeżak

Wysłany: 2017-11-21, 09:51   Napęd linki licznika

Witam się serdecznie na forum.
Od dawna korzystam z informacji tutaj zawartych i wiele razy zaoszczędziło mi to kłopotów.

Mam pytanie i prośbę. Potrzebuję zakupić napęd linki licznika który mieści się w reduktorze. Znalazłem jeden sklep który takowe ma w sprzedaży jednak nie mają na stanie. I będą mieć dopiero za około dwa tygodnie lub miesiąc. Używam mojego samcia jako drugi samochód i jest mi dosyć potrzebny. Padły mi łożyska i mam rozkręcony reduktor. Przy okazji okazało się że jest uszkodzony ten napęd linki więc chciałem go wymienić.
Może ktoś wie gdzie mógłbym taki kupić lub może ktoś ma w dobrym stanie używany na zbyciu?
Napęd linki licznika na 20 frezów do santany rocznik 96.
Proszę o pomoc.

SamNaSamZSam
Guru 4x4

Wysłany: 2017-11-21, 14:43   

tutaj jest ten sklep co patrzyłeś: https://suzuki-czesci.pl/pl/p/Naped-linki-licznika-Samurai/1449 ?

Jak może być używka to próbuj u Adama: 663020784 albo znajdź użytkownika "slavok" i w jego stopce masz numer telefonu też może mieć używkę

Joszko 
świeżak

Wysłany: 2017-11-22, 07:40   

SamNaSamZSam napisał/a:
tutaj jest ten sklep co patrzyłeś: https://suzuki-czesci.pl/pl/p/Naped-linki-licznika-Samurai/1449 ?

Jak może być używka to próbuj u Adama: 663020784 albo znajdź użytkownika "slavok" i w jego stopce masz numer telefonu też może mieć używkę

Dziękuję.

Tak widziałem taki napęd w tym sklepie jednak nie mają na stanie.
Po długich poszukiwaniach znalazłem używkę tylko właściciel musi ją wymontować. Więc czekam.

Odpowiedz do tematu