Też cudów nie oczekuje z racji wieku samochodu liczą się z tym ze będzie potrzebna wizyta u doktora b lacharza lakiernika chodzi mi raczej o ogólne pojęcie tego ze auto jest sprawne ze wsiadam jak trzeba i jadę jak trzeba się zatrzymać to hamuje.wiadomo że nie ma rewelki i nie będzie ale i żeby lipykorwa mac nie bylo żeby nie okazało się ze kupą złomu i trup w bagażniku . Może ktoś jest z okolic i pojechal by obejrzeć auto odwdziecze sie w PLN
Ode mnie daleko, po nowym roku może w tamtą stronę pojadę (jadę w opolskie - głubczyce napewno). A gdzieś dalej pewnie też, ale nie wiem kiedy dokładnie.
nie przesadzacie ? Za 4000 i dłubać śrubokrętem ? czego wy się spodziewacie ? Jak się za samuraja daje 12000 to można dekompletacje przeprowadzać a nie za takie grosze - to się przyjeżdża bierze -sprzedającemu -"opuść na drut do miga i czołem" :))))))) a nie takie wydziwianie
Wielkie dzięki za sugestie i podpowiedzi ale zakup samuraia przeciagnie się w czasie .Tak jak mówiłem wcześniej noga w gipsie a po dzisiejszej wizycie okazało się ze będą mi rozkładać i składać raz jeszcze i znowu perspektywa 2miesięcy w gipsie i rehabilitacja. A miało być tak pieknie.raz jeszcze wielkie dzieki
Patrzymy na tą samą aukcję? Ja widzę 7000 zł Niby też nie dużo, ale warto wiedzieć co jest do zrobienia i kupować świadomie.
No chyba że przyjmujemy że zbijamy cenę do 4000 zł, to wtedy nie ma co świrować ze sprawdzaniem
Wysłany: 2017-12-28, 22:44
Tanto napisał/a:
Starscream napisał/a:
Za 4000...
Patrzymy na tą samą aukcję? Ja widzę 7000 zł Niby też nie dużo, ale warto wiedzieć co jest do zrobienia i kupować świadomie.
Amen(t). Podpisuję się pod tym wszystkimi członkami. Jak kupuję badziewie z aliexpressu za 5 USD to zwyczajnie oczekuję, że towar jaki otrzymam będzie zgodny z opisem. Więc jeśli sprzedawca zapewnia, że nie ma rdzy to warto to zweryfikować choćby kosztował 4.000 PLN.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum