Wiesz co puniek z całym szacunkiem dla ciebie ale to masz liche jak cholera same te cybantki to marne są. Ja bym sobie tak nie zrobił a tym bardziej komuś żeby go potem na sumieniu nie mieć
Delikatnie mówiąc myślę, że się mylisz... oprócz dwóch cybantów M10 (narażonych na ciągnięcie a nie ścinanie) łączących poprzeczkę ramy a kątownik zderzaka (w odpowiedni sposób połączony z podstawą wyciągarki) są jeszcze cztery śruby M10 łączące... ehh, nie chcę robić wykładu ale osoby mające styczność z mechaniką na pewno widzą różnicę.
pozdrawiam i życzę bezpiecznej jazdy w terenie
Te cybantki to se do anteny wsadź tak samo mocowanie zderzaka do tej rury. A jak ja robiłem taki zderzak z 8 lat temu to ty pewnie nie wiedziałeś na co to jest a teraz Wielki z ciebie fachowiec ale możesz sobie być tylko nie zamieszczaj tego w necie bo ktoś bez głowy straci zdrowie. Teraz tak jest że jest popyt to i podaż.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Maj 2016 Posty: 88 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2017-04-06, 21:19
Cześć !
Odgrzeję trochę ten temat. Poniżej przedstawiam wam moją wiosenną "wydumkę". Zderzaki są jeszcze niekompletne; na dniach będą gotowe tj. kangur, wypełnienie itd...
Zanim jednak trafią one do sprzedaży trzeba je przetestować. Ja niestety nie mam możliwości, ponieważ wszystkie moje samuraje czekają w kolejce :[
I tu pojawia się pytanie czy znajdzie się 2 chętnych na zakup prototypów w okazyjnej cenie :]
Chętnie poznam też wasze oczekiwania co do zderzaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum