Wysłany: 2018-04-13, 08:57 Czyszczenie wnętrza i zewnętrznych elementów
Zacząłem od wnętrza, bo z tym zwykle jest największy problem, te wszystkie brudki, zabrudzenia często są trudne do usunięcia. A przecież profesjoanlne czyszczenie też nie zawsze wchodzi w grę, ze względu na koszta. Można też robić tak, że nie sprzątamy wcale - ale chyba nie o to chodzi :) ?
popieram obu przedmówców ale "jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem."
_________________ Samurai 1.3 (1992r), Lovells +2 cale, XTR 12000 speed, simex 235/70 i coś tam jeszcze.
Alientm... pomijając zawartość % we krwi... przeczytałem co napisałeś... chrumknąłem... no i popieram XD (choć za moich czasów to z biedrą nie było tak różowo:D)
popieram obu przedmówców ale "jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum