Mam uszkodzony krzyżak wału napędowego - pytanie, czy można to jakoś sensownie zregenerować, aby jeszcze trochę funkcjonowało? Czy trzeba inwestować w zupełnie nowy, opcjonalnie używany, ale w dobrym stanie?
Mam w zapasach nienaruszalnych całkiem nowy krzyżak.
Dobremu trollowi mogę oddać za darmo
Widzę że to samo miasto w podpisie, więc wystarczy podjechać swoim samuraiem i go zabrać
Gratis (gratis do darmówki ) dorzucę kilka rozwalonych krzyżaków. W razie wojny można sobie z nich poskładać zapasowy.
Cóż, jest to element eksploatacyjny jak każdy inny.
Elementy eksploatacyjne od czasu do czasu się po prostu psują - taka jest ich natura.
Jest kilka opcji - np regeneracja starego lub po prostu zakup nowego.
Od lewej cedix, andm i igorm.
Podjechali po krzyżak, ale nie pasował do żadnego z ich pojazdów terenowych. Dziwne...
Zadali jeszcze kilka pytań o leasing miejsca w stajni, regenerację podków, czym czyścić ostrogi i czy perfuma o zapachu konia jest ok.
Ponieważ nie umiałem odpowiedzieć, odjechali w kierunku zachodzącego słońca, obiecując kolejne fascynujące tematy na forum.
Tak całkiem serio do cudownego trio można chyba jeszcze dołączyć konta: Under i Blaise87, chociaż ci się mniej udzielają na temat kredytów i kuchenek, to postów o Samurai'ach też zero :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum