Wysłany: 2019-08-15, 22:50
rybagosc napisał/a:
https://www.youtube.com/watch?v=KdW5N6j7Yjg&feature=youtu.be - TRAGEDIA kolejna część
Przykro mi, że plan się zmienia i nie idzie w 100% po Twojej myśli, ale nie ważne co się człowiekowi w życiu przytrafia, ważne jak sobie to opowie i jak z tym sobie radzi. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie i dar od losu by nauczyć się czegoś nowego! Trzymaj się celu i rób dalej swoje, pozdrawiam i kibicuję!
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Pomógł: 12 razy Wiek: 38 Dołączył: 31 Maj 2019 Posty: 267 Skąd: Egiertowo
Wysłany: 2019-09-18, 09:21
Jak tam ryba? Łezki otarte i praca idzie dalej? trzymam kciuki! Ja ze swoim samcem również spędzam kolejne tygodnie w garażu... grunt to działać dalej pomimo tego że zawsze coś musi się zesrać :)
Kurde ciężko powiedzieć, zajmę się tym jak go ogarnę bo teraz przestał chodzić, chyba coś z paliwem, działam powoli, ale czasami są gorsze dni i mam go czasami dosyć. Jakimś cudem paliwo się samo brudzi w zbiorniku, są nowe przewody, nowy zbiornik, a mimo to po jakimś czasie paliwo jest brudne. Przez chwilę nie było filtra paliwa i chyba to zafajdało wtryski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum