szekla bierz takie aby bez problemu miesciła się w nich pętla liny i mozna było jeszcze spokojnie zamocowac do haka w aucie nie polecam tych typu omega mają węższe wejście więc zwykłe duże szekle
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
przyznam sie że nie czytałem wszystkich odpowiedzi ale z mojego szpeju tak niej więcej:
torba kluczy, torba nakrętek śrub i innych takich rzeczy, opaski plastikowe, taśmy, szekle, podstawka pod lifta, lift, płachta serwisowa, trapy, części zapasowe(jak poduszki reduktora, linka prędkościomierza, dętka, paski, żarówki, oleje, płyny itp) taśma 20m, lina ok 15m stalowa, papier toaletowy, kilkanśacie par rękawic, kompas, niezbędnik wojskowy, maczetę, siekierę, łopatę, piłę...
o quwa :D Kiedyś możesz zginąć. Popełniasz zasadniczy błąd. Nie zabierasz linek od spadochronu!
Ale poważnie patrząc na zdjęcia topionego samuraia kolegi Adama, to sądzę, że sporo z wymienionych rzeczy może sie przydać, a na pewno papier toaletowy dla miękkonogich
Skoro o kinetykach mowa, a ja właśnie zamierzam kupić coś dla siebie, to mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów
Taśma (10m 6T) czy lina (8M 13T)? No i oczywiście, które szekle? 3,25 czy 4,75? Z racji tego, że dopiero zaczynam przygodę z terenówkami, a Samim jeżdżę też do pracy to nie przewiduje jakiegoś ciężkiego katowania go w terenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum