Odświeżę trochę temat.
Zakupiłem nie dawno Samuraia i powoli myślę go trochę bardziej zmodyfikować jego wygląd i tu prośba do Grona Forum.
Podobają mi się przednie lampy led ala wlangler zintegrowane razem z drl (ringi), mijania, drogowe i kierunki. Czy może ktoś podpowie:
Jakie kupić ? jestem otwarty na wszelkie propozycje
Jaki sposób montażu ? trzeba coś dorabiać, przerabiać, a może plug&play
Jaki sposób podłączenia elektryki, tak aby wszystko działało ?
Witaj,
Z samym montażem wielkiego problemu nie ma.
Najlepiej do reflektorów zamówić nowe mocowania z aliepxpress.
Trochę roboty jest z instalacją. Trzeba ją przerobić.
Szczegóły masz kilka postów wyżej.
Naprawdę warto...
Dzięki za odpowiedz, ale mam jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda sprawa homologacji na te chińskie światełka, niby jest coś nabite. Nie będzie problemu na przeglądzie lub podczas kontroli przez niebieskich.
Mile widziane linki do aukcji na których kupowaliście takie ledy.
Ledy, które mam zamontowane mają tylko homologację na światła mijania. Nie mają na dzienne (DRL).
Żeby przeszedł przegląd przy włączonym zapłonie świecą się tylko ringi, które i tak można wyłączyć przyciskiem.
Natomiast jak mam włączone postojowe lub mijania to ringi gasną, a świecą się postojówki w zderzaku i mijania.
PS. Przegląd z takimi światłami przeszedł bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum