Mam samuraja już z 10 lat i chce zrobić swapa 1.6 td i sprężyny remont blacharki dlatego się zapis Alem na forum. Może zrobie relacje z swapa bo na forum brakuje trochę informacji...
Cześć. Autko mam od tygodnia. Kupiłem przez przypadek, bo jadąc po inne auto do zabawy w terenie stal przy drodze z kartka sprzedam moj nowy Samurai... Po 1 wizycie w terenie stwierdzam że to była dobra decyzja:) teraz czas by go trochę ponaprawiać wiec chętnie skorzystam z Waszej wiedzy. Pzdr
siemka, samurajowie i samurajki! jestem Marta i od dzieciństwa kocham nivki, ale jako że nowy rok nowa ja (czy jakoś tak) to postanowiłam przerzucić się na samuraje
w ramach ciekawostki, szukam auta do jazdy na codzień po mieście, ale za żadne skarby nie wsiadę do czegoś co mi się nie podoba...
góra miesiąc i będę już legalną forumowiczką z samurajkiem, więc czekajcie na update, jak już kupię!
Haha, za rok skupię się na rozwoju osobistym albo coś innego
Jeżeli chodzi o samochody to mam dość staromodne podejście i bardzo się przywiązuję, więc taka szybka wymianka nie wchodzi w grę
Witam, od miesiąca remontuję konkretnie SJ413 od zakupionego od użytkownika acze z tego forum. Będę truł tyłek w razie czego :)
Szerokie mosty, '87 rok, amerykaniec z klimą
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Jestem Bartek, posiadacz SJ413 z 92 roku. Z modyfikacji to opony 29`` simexopodobne, zderzaki stalowe, resory = 2 cale oraz snorkel. Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie!
Planuję trochę przerobić swoje autko tak aby polubiło błotko i nierówności, z tego co widzę dużo tu pomocnych informacji.
Pozdrawiam wszystkich!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum