Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2011-04-30, 17:56
a ja dzis strzeliłem takiego karpia,a to dlatego, ze niewiem kiedy i w jaki sposob wypadly mi klosci i dzis wsiadłem ja do chamowania a tu nic dobrze, ze mam jeszcze reczny hehe
tyle to ja wiem ale jak z tyłu odpowietrzyc bo nie ma odpowietrznika :/
sprawdź na obydwu cylinderkach czy nie ma odpowietrznika.
Jedne układy mają 2 odpowietrzniki, inne tylko jeden, od jednego cylinderka do drugiego idzie bezpośrednio przewód.
ma ktoś układ hamulcowy z takimi samoregulatorami jak na zdjęciu niżej? takie same tłoczki macie ? bo coś mi się wydaje, że chyba ktoś przede mną zamontował złe tłoczki i mam z tym trochę problemów teraz... układ z odpowietrznikami po 2ch stornach:
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
ma ktoś układ hamulcowy z takimi samoregulatorami jak na zdjęciu niżej?
Slavok, z tymi tłoczkami trzeba bardzo uważnie podchodzić do wymiany bo są dwie długości (żeby było śmieszniej na tych które miałem było identyczne oznaczenie), przekonałem się o tym dojeżdżając z górki do niestrzeżonego przejazdu kolejowego. Ręczny też powiedział że ma mnie w nosie.
Tu masz porównanie jednych i drugich.
EDIT
ups... dopiero zauważyłem datę przy poście Slavoka
informację zostawiam dla potomności bo może życie uratować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum