UWAGA ŚWIEŻE INFO O NOCLEGACH
Załatwiony jest dodatkowy dom noclegowy także starczy miejsca dla wszystkich jeśli chodzi o pokoje.
40zł od osoby
Rezerwacja mailowa: edward.helon@interia.pl - właściciel może nie odpisywać. Miejsca wystarczy dla wszystkich.
Wiking jak byś jechał czwartek rano to poczekam na ciebie i śmigniemy razem. Możemy się spotkać w Busku-Zdrój.
Jeśli jedziesz rano to nie da rady bo ja muszę najpierw dotrzeć z Bytomia do Suchedniowa i około południa planuję wyjechać więc w bazie zlotu będę dopiero późnym popołudniem.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-07, 23:36
Witam i przepraszam
Niestety mój wyjazd będzie nieaktualny!
Nie dostane urlopu w czw. i piatek a po pracy sie po prostu nie opyla. W końcu to ok 500km. Do zobaczenia na przyszłej imprezie
Witam i przepraszam
Niestety mój wyjazd będzie nieaktualny!
Nie dostane urlopu w czw. i piatek a po pracy sie po prostu nie opyla. W końcu to ok 500km. Do zobaczenia na przyszłej imprezie
Duża szkoda
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Ja mimo przeszkód które napotkałem będę na zlocie,przyjadę pewnie w piątek,chyba że dostanę urlop w środe (mało prawdopodobne ) zdołam usunąć usterki to będę w czwartek a poza tym to mam tylko trochę większą odległość do pokonania ,ale co to dla samuraia
Ostatnio zmieniony przez zajxt 2014-09-08, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
Wielka szkoda panowie że nie wszyscy mają z górki w bieszczady ale cóż tak bywa. Moja bryka również będzie do odbioru pewnie we środę i to nie wiadomo jak nowy wał z hiluxa będzie pracował - mam nadzieję że dobrze i jakoś się doturlam.
Pytanie mam ja , czy jest szansa aby się do kogoś gdzieś wbić na zlot ? np z Wrocław ,Poznań , tam mogę dojechać pociągiem ,bo z Świnoujścia to trochę daleko mam żeby targać tam samuraja a samemu autem też lipa jechać
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Ego ja jadę busem. Wyjazd z Obornik wlkp o 05.00. Miejsce jest.
A na zlocie będziesz jako trzeci w samurai.
Jakie masz gabaryty?
Teoretycznie się zamieścimy.
Obadaj tylko pociągi. Mogę jeszcze odebrać Cię z Poznania o 06 00.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-08, 18:15
Moziembl,Zajxt
chciała by dusza do raju ale od jutra zef wymyslił sobie wolne a ja nie zostawię firmy zamkniętej na patyk
Jak będzie jakas pojazdówka (jednodniowa ) w okolicy to dajcie znać!
Jak tak każdy o problemach to i ja napisze że mam rozwalone tylne łożysko koła, a do tego jutro wyjeżdżam i będę musiał w czwartek wrócić z Bytomia do Suchedniowa, wymienić łożysko i w drogę, więc ciężko określić o której dojadę, na plus jest to że już wszystko mam rozebrane i poszykowane więc myślę że długo się nie zejdzie. Dobrze że mam tylko 270km do przejechania Samuraiem.
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-09-08, 21:25
Jak już dotrzecie na miejsce to wypijcie browarka za moje zdrowie. Tym razem się nie wybieram ale do poznania to dojadę na pewno.... i później do Warki też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum