Panowie, musicie siać taki niepokój? Najpierw simexy ach i och, teraz nie. Kutfa, doradźcie coś konkretnego, bo czuje się jak na babskim forum o kieckach!
Jeśli kopie simex'ów to które, bo ceny są różne?
Osobiście będę się trzymał wersji z Simexami.
A które?
To tak jak z kiecką, w dobrym rozmiarze i dobrej cenie
Jaki jest dobry rozmiar? Tutaj już zależy czy i co jest w samim zmotane.
Bez cięcia powinny wejść 29" (około 73cm) ewentualnie dłuższy wieszak do tego jak resory klapnięte
Panowie, musicie siać taki niepokój? Najpierw simexy ach i och, teraz nie. Kutfa, doradźcie coś konkretnego, bo czuje się jak na babskim forum o kieckach!
Jeśli kopie simex'ów to które, bo ceny są różne?
hehehe
moze nie o kieckach co o butach ...bedziesz mial tyle opini co uzytkownikow...
simex- opona najwyzsza polka i najwyzsze loty .. najlepiej ocenic to tak ( po mojemu )
simex 90%
sahara 80 %
Bfg MT 70 %
BFG AT 50 %
oczywiscie mowimy o wlasciwosciach terenowych nie komforcie, bo takowego w samuraju brak
jesli nie topisz go w blocie po maske i dawales rade wyjechac bez wincza z lasu, a jednoczesnie smigasz duzo po czarnym to obstawial bym sahare ( przy BFG MT wystapi szybki niedosyt )
Najwaniejsze są umiejętności jazdy, reszta to rzecz nabyta ;)
jeśli to tylko teren to pewnie sam bym wziął teraz kopie simexa, jeśli też normalna jazda - to kopie sahary moge polecic - sam takie mam od roku - po asfalcie idzie ok- w miare cicho, szutry, lesne dukty-bajka, bloto (bez extremów, bo takich nie jezdzilem) - robi robotę, ładnie się oczyszcza, pozytywnie zaskoczyc moze. dodam, ze radzi sobie tez w glebokim sniegu ;)
pzdr
co do rodzaju kupna-wszystko zalezy od grubosci portfela - nawet z tych najtanszych bedziesz zadowolona imho.
Simex kochana, będziesz zadowolona. Te najtańsze nalewki to podobno nalane cywilne opony, nie opłaca się. Bierz Kaimany albo Insa. Nie baw się w Sahary, nie mają startu w błocie do Simexów. Zawsze te kilka procent więcej wydajności może oszczędzić taplania się w bagnie. A na asfalcie nie wiem o co wam chodzi, mi NIC nie przeszkadza w Simexach. PRzy 90kmh lekko wyją - nie głośniej niż Sami.
Ja mam Kaimany, bardzo porządnie zrobione nalewki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum