a ja osobiście chciałbym żeby wciskając na głównej stronie link "oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" działo się to również z tymi w podziałach na działy czyli ze wszystkimi.
_________________ SPOA, wieszaki 15cm, BMW powered - 160hp, 32"
Wysłany: 2010-12-20, 09:35
Czy ja wyglądam na świętego mikołaja? Panowie to jest tylko forum by przemo i pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Jest jak jest i jedyne co można to dzielić forum na działy podziały itp. natomiast sprawy bardziej skomplikowane to już ingerencja w php.
Z tym wyskakiwaniem strony głównej nic się nie poradzi. (kliknięcie w baner powoduje odesłanie do forum). Zawsze można sobie dodać do ulubionych stronę http://samurai.org.pl/viewforum.php?f=9 spokojnie przeglądać w dopiero w razie odpowiedzi na post trzeba się logować.
Poszperam trochę w php ale wątpie że uda mi się pozbyć odesłania do strony głównej.
suzuka 4x4, przyznaj szczerze- to pewno twoja wina, bo nie lubisz swiat, na mecze chodzisz bo lubisc chuliganic, zazynasz suzi bo ja za bardzo kochasz....
hahah
pozdrawiam z nad morza!
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Wysłany: 2011-01-08, 19:29
lokoktentek napisał/a:
I po zalogowaniu żeby nie pojawiała się ta strona z dużym napisem "wejdź na forum" tylko już żeby było przejście od razu na "Samurai forum"
Twoje życzenie zostało spełnione :)
Suzuka 4x4 napisał/a:
A ja mam jeszcze jedną propozycje żeby w naszych profilach zrobić 'Prywatną galerie"
To jest dobry pomysł i już go zrealizowałem - dzięki!
OK zachęcam do dodawania swoich fotek w zakładce menu Album w swojej własnej galerii.
Dodałem właśnie skrypt który wykrywa prywatne galerie użytkowników i umieszcza pod postami ikonkę galeria.
Instrukcja dodawania zdjęć:
0. Przygotowujemy sobie zdjęcie o max rozdzielczości 800x600pix
1. Klikamy w menu Album
2. Klikamy Twoja prywatna galeria
3. Klikamy dodaj zdjęcie.
Tak się zastanawiam, że można było by dodać popularny dział na wielu forach.
A dokładniej Projekty i tam można byłoby opisywać swoje mody i boje z autem.
Tak się zastanawiam, że można było by dodać popularny dział na wielu forach.
A dokładniej Projekty i tam można byłoby opisywać swoje mody i boje z autem.
Widziałem te tematy, nie sądziłem żeby je podciągać pod projekty danych użytkowników.
Przeglądając fora innych aut które posiadam działy projekty są dość rozbudowane i zawierają sporo fot z modyfikacji;
jak i ciekawych opisów, oraz doświadczeń.
Ale to był tylko mój mały pomysł :).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum