Wysłany: 2010-12-10, 21:54 Podział forum na działy
A gdyby podzielić forum na różne działy?? Byłoby pewnie wygodnie i szybciej znaleźć potrzebne informacje!! Tak jak jest teraz jest dobrze, ale będzie się robił bałagan. Jeżeli usystematyzować by te informacje, podzielić na różne podgrupy byłoby przejrzyście, a tak liczba stron będzie rosła!! Takie jest moje zdanie!! Nie wiem jak na to zareagowałby moderator i inni użytkownicy forum!! Co Wy na to?? Jeżeli by to przeszło, piszcie Panowie propozycje na podział forum!! PRZEPRASZAM admina, że się tak żądze ale to tylko propozycja POZDRAWIAM
panowie to możne ktoś poda na jakie działy bo jak się natworzy tysiacpiecsetstodziewiecset to nawet wyszukajka zabłądzi nie mówiąc o nas .. i czemu ma to służyć
wentylacja i ogrzewanie, Silnik, Zapłon, Układ chłodzenia, Układ wydechowy, Zawieszenie i układ kierowniczy, Układ napędowy, Układ hamulcowy, Oświetlenie, Elektryka samochodowa, Nadwozie, Wnętrze samochodu
Ale kolego to tylko zwykłe kasztany powiem szczerze że to norma na forum , i powiem ze to dobrze bo przynajmniej rozmowa się klei i można sobie po gada i wymienić doświadczeniami bez zakładania nie potrzebie nowych tematów
Widzę, że Suzuka 4x4 wie co mówi !! Jak to mówią próba nie strzelba!! Jeżeli admin się zgodzi?? Można spróbować!! Tylko trzeba rozsądny podział na tematy zrobić i będzie na forum czyściutko!! Corny jak sądzę jesteś już długo na forum i masz ogromną wiedzę na temat samuraia i ogólnie mechaniki, ale na forum są laicy tacy jak np ja, którzy bez wskazówek nie potrafią niczego naprawić!! Mam kilka błahych problemów, ale nie chcąc zaśmiecać forum nie daję nowych tematów! Decyzję podejmie ADMINISTRATOR forum!! Jak już pisałem jest to tylko moja propozycja!! POZDRAWIAM
Wysłany: 2010-12-14, 15:00
Dzięki Kosa - masz rację ze trzeba zacząć o tym myśleć.
Ja myśle że do działu Pomoc techniczna można by dodać kolejne działy konkretyzujące zagadnienia np.
Wysłany: 2010-12-14, 19:37
Szczerze mówiąc ciężka sprawa z zaszufladkowaniem wszystkich tematów. Zostawiam więc Pomoc techniczno-warsztatową jako ogólną pomoc która nie da się zaszufladkować. Cztery nowe działy które dodałem początkowo w pomocy technicznej tj. (Silnik,Zawieszenie,Elektryka i Buda) wyciągnąłem na wierzch żeby nie trzeba było wchodzić i szukać działów.
Zostaje nam jeszcze ogólne forum które ma służyć do ogólnych tematów samuraiowych nie związanych z konkretnymi problemami które można podciągnać pod którykolwiek z nowych działów.
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 113 Skąd: Bielsko Biała
Wysłany: 2010-12-14, 20:33
A ja mam propozycje zrobić jeden dział pod tytułem pytania do Admina bo ja takowe mam i nie wiem gdzie go zadać a bez sensu by było jak cały czas na PW pisać te same pytania
Będzie super jeżeli tylko użytkownicy będą pisać tematy w odpowiednich szufladkach!! Ale zawsze Admin może przenosić i segregować tematy za co DZIĘKUJĘ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum