Dziękuję za bardzo fajną imprezę . Miło było poznać was osobiście choć i tak nie do końca
zapamiętałem kto jest kto :) Bardzo fajnie było zobaczyć tyle Samurajków w jednym miejscu.
Mam taki mały plan aby któryś z następnych zlotów odbył sie w Warce.
Mamy fajną bazę noclegowo imprezową i troszkę treściwych tras :)
Tak trzymać.
P.s. Poszukuję namiaru na kolegę który przyjechał srebrnym Audi . ( Ten który pochodzi z Krakowa :) )
Ledwo ledwo ale zrobiłem przed weekendem trailer z filmu zlotowego. Zamulonego mam kompa więc czeka mnie format dysku itp. także proszę o cierpliwość bo jest trochę zabawy z 58GB materiału video.
Wysłany: 2014-05-16, 16:26
Myszonku - piękny obraz i sporo pracy kosztował. Myślę, że Twój obraz może śmiało konkurować z innymi obrazami o tematyce offroadowej, tworzonymi przez profesjonalne studia obrazów. Nie mogę się doczekać zasadniczego obrazu, który powstanie na bazie tych 58GB obrazów innych userów. Bardzo dobra praca Panie Prezesie.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum