Wysłany: 2014-05-11, 20:48 II Zlot Klubu Samurai 4x4 - Podsumowanie, wrażenia
Witam
Na początku Chciałem Wszystkim podziękować za wspaniałą zabawę, super atmosferę, naszemu ojcu dyrektorowi założycielowi za bardzo fajną organizację za luz i sponton.
Było wszytko co trzeba błoto jak ktoś chciał to i po klamki, woda jak chciał to i po szyby, piach, prawdziwy bród. Nie zabrakło niczego.
Jeszcze raz dziękuje, wszystkim za wszystko.
Co do filmików które powierzyliście mojej opiece, postaram się jak najszybciej je przekazać Myszonowi, ale proszę o cierpliwość tego jest ponad 50 GB !!!
Zdjęcia umieszczę w jakiejś ogólnie dostępnej galerii.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Ostatnio zmieniony przez slavok 2014-07-06, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 581 Skąd: WWA
Wysłany: 2014-05-12, 08:33
To ja na razie przeklejam podziękowania ze Skweru, a wieczorkiem dorzucę zdjęcia :)
Cytat:
To i ja podziękuję <niewychowana> Dziękuję że tak miło nas przyjęliście :) Jaszczur - dzięki, że mnie nie utopiłeś :D Bart - w imieniu ojca dzięki za ten rollercoaster ;) Było super Was wszystkich poznać i popatrzeć jak jeździcie. No i w końcu wiem do czego ta "cykor rączka" - jeśli nie pokręciłam nazwy :P no i kinetyk :D No i Szymonie, dzięki za organizację ( żadnych głupich ujęć w filmie :D ). Było naprawdę extra!
Kosmetyczka leżała na parapecie ale nie wiedziałem że twoja jak się wynosiłem. Myślałem że może chłopaków. Zadzwoń sobie do pani Eli na 100% tam jest. Poza tym została flaszka wódki (wstyd że nie wypita). Napój 3 cytryny i jakieś żarło z ogniska (będzie dla piesków).
oglądam, oglądam --zazdroszczę bo jak ktoś nie był nigdy to nie wie co stracił.
Widzę że sporo aut na AT -kach nie był bym sam ale działam w kierunku MT. Poprzednie sprzedałem i to był duży błąd. Wystarczyło felgi dokupić.
Wyniki SOS czyli (Spontaniczny OS) na piaskowni Obrazek
8155226_5599564303474098890_o.jpg[/img]
jak tylko wymienię chłodnicę to wracam tam z siekierą wyciąć ten korzeń i poprawić wynik
Myszon napisał/a:
Kosmetyczka leżała na parapecie ale nie wiedziałem że twoja jak się wynosiłem. Myślałem że może chłopaków. Zadzwoń sobie do pani Eli na 100% tam jest. Poza tym została flaszka wódki (wstyd że nie wypita). Napój 3 cytryny i jakieś żarło z ogniska (będzie dla piesków).
to pewnie flaszka Kwadrata - nie wypił, bo go głowa rozbolała od jazdy ze mną (chłop ma już swoje lata, a do jazdy ze mną trzeba mieć dużo cierpliwości i mocne nerwy ) więc nie miejcie mu za złe
Zlot był superowy, miło było wszystkich zobaczyć, a widok 25-ciu samików przy jednej piaskownicy - bezcenny
_________________ fioletowa skarbonka bez dna
Ostatnio zmieniony przez She 2014-05-12, 22:39, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum