Wysłany: 2014-09-19, 16:19
yenko napisał/a:
(...)czy taki że jak się rano obudziłeś to znalazłeś 150kg potworkę obok siebie na łóżku ??
Oj yenko, to tak jak z układaniem drewna - bierzesz do ręki jakieś kostropok z odrostami, krzywy, ze sfatygowaną korą i się w pierwszej chwili irytujesz że Ci do idealnego stosiku nie pasuje. Ale przychodzi taki moment, że zawieszasz się bo z idealnych klocków nie możesz zbudować ciągu dalszego idealnego stosiku bo Ci jakaś dziwna dziura została i wtedy... bierzesz kostropoka i okazuje się, że nic lepiej tam nie spasuje! Morał z tego płynie taki. że... każdą dziurę można zapchać choćby była skrajnie "nieidealna" :D
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Witam.
Nie miałem dostępu do kompa. Dotarłem bez problemów( no nie licząc tego o którym pisał Myszon, taka niepozorna ta rzeczka była a tak Ciężko wyciągnąć było No i nerwowi obserwatorzy za płotem )
Dzięki wszystkim za miłą imprezę i mam nadzieję do zobaczenia na następnej.
A że tak z nowym rokiem zapytam jak się czuje nasz film z Bieszczad, bo tak przeglądałem dzisiaj filmweb.pl i ani w 21 najlepszych filmach 2014 nie było (wiec nie przegapiłem), ani 22 najbardziej oczekiwane premiery 2015 też niema więc zaczynam się martwić :) :) :)
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
A że tak z nowym rokiem zapytam jak się czuje nasz film z Bieszczad, bo tak przeglądałem dzisiaj filmweb.pl i ani w 21 najlepszych filmach 2014 nie było (wiec nie przegapiłem), ani 22 najbardziej oczekiwane premiery 2015 też niema więc zaczynam się martwić :) :) :)
Cały czas czekam na Twój materiał z Mobiusa ... a tak na serio to brak czasu i pomysłu na ugryzienie tego. Myślę że pod koniec lutego będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum