Robercie Kubica to że odłączysz to mocno nic niema bo ciągle będzie Ci się napełniał zbiorniczek na pojazdach, nie znam tego silnika ale zapewne miska do przerobienia wtedy nie będzie potrzebny zbiorniczek;-) myślę że chłopcy z forum coś pomogą zdjęciami przynajmniej, pozdrawiam
Czesio dzięki za info też tak myślę że miska do przerobienia bo nowa w Polsce nie osiagalna a zagranicą cena powalajaca więc trzeba wymyślić patecik z miska i smokiem. Widzisz dużo ludkow ma takie wstawione ale cisza w eterze chyba że jedzą po asfalcie heheh
[ Dodano: 2015-03-06, 10:46 ]
Czesio a ty jaka masz miskę? Ja myślę że będę przerabial miskę od vitary 1.6 fajny ma kształt i cena normalna nowej.
Czesio dzięki za info! A ja już mam zakupione miskę z vitki 1.6 jutro dlubanie obgadamy jak będzie gotowa to podrzucę foty. Niewiem od czego jeszcze będzie smok ale wyjdzie w praniu. Bo złom na podwórku a szrot za płotem. Piszcie swoje praktyki. Pozdrawiam
Hej kolego! Tak jak pisałem odma została odłączona od kolektora ssącego i założony jest na razie mały filierek stożkowy . A miska została seryjna od 1.9d tylko została w srodku przerobiona zostały wspawane w niej grodzie ze na przechyłach i tak smok ma olej. I jak na razie problemów na wzniesieniach nie ma.
zeby miec cały czas smarowanie to mozna,zrobic smok z wezyka teflonowego zakonczonego siteczkiem i łozyskiem zeby sobie latał po całej misce. opcjonalnie powiekszyc miske
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum